07/06/2023
spot_img

НАЈНОВИ СОДРЖИНИ

актуелно во МАКЕДОНИЈА

Нов тренинг во Скопје – Како да обезбедите врвна услуга за вашите клиенти.

GBB Training Club од Скопје, кој веќе организираше неколку одлични бизнис семинари во Скопје, го закажа својот нов, интерактивен тренинг, по лиценца од Американскиот...

Специјалистички тренинг за дијагностика BOSCH во Скопје

Втор специјалистички тренинг на BOSCH во Скопје, во GBB Training Club!Презентација и активно користење на BOSCH Дијагностичките уреди и активно користење на софтверскиот пакет...

ПРЕТПРИЕМНИШТВО

МАРКЕТИНГ

ЕДУКАЦИЈА И ТРЕНИНГ

ВИДЕО

Следете не

1,362фановидопаѓање
0претплатнициПретплатете се

РЕКЛАМА

spot_img

СПОНЗОР

spot_img

ПРОДАЖБА

РЕКЛАМА

spot_img

БИЗНИС ИДЕИ

Заштитете ги вашите иновации

Успешната примена на креативните идеи во организацијата се нарекува организациона иновација. Иновациите ги движат успешните компании. Некогаш внесуваат вистинска револуција во водењето на бизнис. Ги...

МЕНАЏМЕНТ И ЛИДЕРСТВО

Разговор со Драгиша Ристовски, D.R.Gilbert Group

Во кризни ситуации е многу важно да не дојде до ефектот на „замрзнат менаџмент“ во кој луѓето чекаат нешто да пројде, а напротив, треба...
00:16:17

Ворен Бафет – Колку е важна врвната услуга во бизнисот

Варен Бафет, најголемиот финансиски инвеститор, чие богатство се проценува на околу 100 милијарди долари, низ два примери од реалниот живот, ја раскажува приказната за...

Најдобрата CRM платформа за мали бизниси

Кратенката CRM - доаѓа од зборовите Customer Relationship Management (превод : Менаџмент на односите со клиентите) и во денешно време е една од најзначајните...

Како да ги привлечете и задржите најдобрите луѓе

За разлика од некои други, поранешни времиња, најголемиот број менаџери денес ќе ви потврдат дека еден од најсериозните проблеми со кои се соочуваат е...

PDCA Циклус

PDCA (Plan-Do-Check-Act) претставува циклус од 4 чекори кои континуирано се повторуваат. Оваа метода се применува за спроведување на континуирана трансформација (подобрување на квалитетот) и е...
00:55:47

Oдлична беседа на Сет Годин

Маестралниот Сет Годин, автор на бестселерот "Пурпурна крава" - со низа на бесплатни совети за идните претприемачи. Не се оправдувајте... Не се кријте... Пробајте......

Oсновната стратегија на Џек Велч

Џел Велч е еден од најмоќните менаџери и бизнис лидери во Соединетите Американски Држави, кој особено се истакна на кормилото на General Electric...

СПОНЗОРИРАНА СОДРЖИНА

Во кризни ситуации е многу важно да не дојде до ефектот на „замрзнат менаџмент“ во кој луѓето чекаат нешто да пројде, а напротив, треба...

МОТИВАЦИЈА

"-Единствената полоша работа од тоа да ги тренирате Вашите луѓе, а тие да си заминат, е да не ги тренирате, а тие да останат."...
Рекламаspot_img

ФИНАНСИИ

ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

ВРВНА УСЛУГА

Нов тренинг во Скопје – Како да обезбедите врвна услуга за вашите клиенти.

GBB Training Club од Скопје, кој веќе организираше неколку одлични бизнис семинари во Скопје, го закажа својот нов, интерактивен тренинг, по лиценца од Американскиот...
Рекламаspot_img

СИТЕ СОДРЖИНИ

СТИЛ

РЕКЛАМА

spot_img

Најпопуларни статии