Импресум

Теmpo.mk е забавен портал за автомобилски ентузијасти, во сопственост на Aуто Тренд 1 дооел Скопје.

Овластено лице – Зоран Дочински

Уредник – М-р Зоран Дочински

Адреса – Ул. 1409, бр.93А, Скопје

Е-mail : info@autotrend.mk

Тел. 070 35 88 06