05/10/2022
spot_img

Светот на тркала

LIQUI MOLY спонзор на Игор Стефановски

LIQUI MOLY Македонија, непосредно пред почетокот oд новата сезона на Eвропскиот Шампионат во трки на ридски патеки (под закрила на FIA), гордо застана зад нашиот шампион и најпопуларниот професионален возач во Македонија...

Полначи на струја за електрични возила

Прогресот на еколошките, електрични автомобили во нашата земја сериозно заостанува зад прогресот во другите земји. LEKTRICO со своите едноставни, квалитетни и модерни полначи на струја настојува да влијае на развој на инфраструктурата...

Машини за сервис на клима уреди од BOSCH

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално балансирана комбинација на цената и квалитетот. Од основните модели...

LIQUI MOLY – Бензински Пумпи

Новиот дитрибутер на LIQUI MOLY за Македонија, ја отвара можноста во нашата земја за развој на специјален лиценциран ланец на бензински пумпи кои може да ги носат заштитните бои и лого на...

Нова генерација машини за менување масло на автоматски менувачи

Професионалната компанија за масла ја претставува последната генерација на успешното решение за сервисни работилници – Gear Tronic III Пред само неколку години, промената на масло во автоматските менувачи беше долготрајна и комплицирана постапка....

WABCO-WURTH дијагностиката за 94 евра месечно!

WABCO-WURTH, е универзален дијагностички уред за речиси сите камиони и автобуси на пазарот. Покрај универзалната, мултибренд дијагностика на моторот, WABCO WURTH е и единствениот уред во кој ќе ги најдете и оригиналните технички...

Реклама

најпопуларно

Најнови содржини

Полначи на струја за електрични возила

Прогресот на еколошките, електрични автомобили во нашата земја сериозно заостанува зад прогресот во другите земји. LEKTRICO со своите едноставни, квалитетни и модерни полначи на...

Нова генерација машини за менување масло на автоматски менувачи

Професионалната компанија за масла ја претставува последната генерација на успешното решение за сервисни работилници – Gear Tronic III Пред само неколку години, промената на масло...

Следи не

1,360фановидопаѓања
3,513следбенициследете
20,100претплатницисе претплатите

не пропуштајте

Реклама

Advertisment