01/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисЗапочнува со работа новиот дистрибутер на LIQUI MOLY

Започнува со работа новиот дистрибутер на LIQUI MOLY

Германскиот производител на моторни масла, адитиви и сервисни препарати LIQUI MOLY доби нов увозник и дистрибутер во Македонија.

Новиот дистрибутер го носи истото име – LIQUI MOLY Maкедонија, лоциран е во главниот град Скопје, и веќе започна со активна работа.

Првата пратка на моторни масла и адитиви неодамна пристигна во Скопје.

Ликви Моли Македонија, веќе ги потпиша првите договори со новите дилери во земјата, а дел од нив веќе ги добија и првите порачани количини во своите продавници и сервиси.

Повеќе информации за Ликви Моли Македонија, можете да добиете на официјалната веб страна на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...