WHAM повторно на првото место на UK Top40

49

Бендот WHAM! на починатиот Џорџ Мајкл и Ендрју Риџли, благодарение на Божикната еуфорија на Островото, се врати на првото место на музичката топ листа на Велика Британија со песната Last Christmas.

За да се најде на челото на UK Top40, песната била стримувана 11,4 милиони пати.