30/09/2022
spot_img
домаАвто ВестиWABCO WÜRTH со нов дистрибутер во Македонија

WABCO WÜRTH со нов дистрибутер во Македонија

WABCO WÜRTH, специјалистот за производство на дијагностички инструменти за комерцијални возила, камиони и автобуси, како и за уреди за сервисирање на клима уреди добива нов дистрибутер во Македонија.

Се работи за компанијата ГББ дооел Скопје, во чие портфолио веќе се наоѓаат и премиум брендовите – Autodata, Autodata Training, OMCN, RAV, USAG…

Зошто WABCO WÜRTH

Како резултат на соработката помеѓу WABCO и WÜRTH, креиран е и дијагностичкиот систем (комбинација на хардверско и софтвер решение)  – W.EASY за комбиња, камиони, автобуси и треилери (приколки и полуприколки).

Единствен мулти бренд дијагностички систем, што ги интегрира WABCO и Haldex во едно, функционално и функционално решение.

WABCO WÜRTH нуди иновативни мулти-бренд дијагностички технологии за сите сервисни работилници кои имаат потреба од универзален дијагностички инструмент за камиони, автобуси, приколки и комбиња.

Со него можете да ги дијагностицирате дефектите на сите брендови и модели на товарни возила и автобуси. Уредот совршено ги дијагностицира системите на Wabco и Haldex.

W.EASY е базиран на модули и од основниот пакет па до комплетното решение може да се адаптира на специфичните потреби на вашиот сервис. На овој начин, секој клиент може да си го избере најдоброто, индувидуално скроено решение.

Повеќе информации за уредот и цената, можете да најдете на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...