01/10/2022
spot_img
домаАвто МакедонијаWABCO-WURTH, Мултибренд дијагностика за камиони

WABCO-WURTH, Мултибренд дијагностика за камиони

WABCO WÜRTH e специјалист за производство на дијагностички инструменти за комерцијални возила, камиони и автобуси, како и за уреди за сервисирање на клима уреди.

Како резултат на соработката помеѓу WABCO и WÜRTH, креиран е и дијагностичкиот систем (комбинација на хардверско и софтвер решение)  – W.EASY.

W.EASY – е одлично дијагностичко решение за комбиња, камиони, автобуси и треилери (приколки и полуприколки).

WABCOWÜRTH нуди иновативни мулти-бренд дијагностички технологии за сите сервисни работилници кои имаат потреба од универзален дијагностички инструмент за камиони, автобуси, приколки и комбиња.

Со него можете да ги дијагностицирате дефектите на сите брендови и модели на товарни возила и автобуси. Уредот совршено ги дијагностицира системите на Wabco и Haldex.

W.EASY е базиран на модули и од основниот пакет па до комплетното решение може да се адаптира на специфичните потреби на вашиот сервис. На овој начин, секој клиент може да си го избере најдоброто, индувидуално скроено решение.

WABCO и HALDEX во еден уред

W-Easy e eдинствен мулти бренд дијагностички систем, што ги интегрира WABCO и Haldex во едно, функционално и ефикасно решение.

Со него можете да ги дијагностицирате дефектите на сите брендови и модели на товарни возила и автобуси. Уредот совршено ги дијагностицира системите на Wabco и Haldex.

W.EASY е базиран на модули и од основниот пакет па до комплетното решение може да се адаптира на специфичните потреби на вашиот сервис. На овој начин, секој клиент може да си го избере најдоброто, индувидуално скроено решение.

Цена на дијагностиката

Дијагностичкиот уред на WABCOWÜRTH можете да го добиете во овластениот увозник и дистрибутер на WABCOWÜRTH за Македонија, фирмата ГББ дооел Скопје.

Во промотивната цена на уредот се вклучени :

  • основниот сет на W-Easy дијагностичкиот уред со кабли, конектори и заштитна кутија,
  • едногодишна мултибренд лиценца за дијагностицирање на камиони и автобуси,
  • едногодишна лиценца за системите на WABCO и HALDEX.

Цената на уредот во промотивниот период е 265.749 денари (4.300 евра).

Во цената не е пресметано ДДВ.

Презентациски состанок, можете да закажете на тел. 071 30 777 8

Видео

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...