05/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисWABCO-WURTH дијагностиката за 94 евра месечно!

WABCO-WURTH дијагностиката за 94 евра месечно!

WABCO-WURTH, е универзален дијагностички уред за речиси сите камиони и автобуси на пазарот.

Покрај универзалната, мултибренд дијагностика на моторот, WABCO WURTH е и единствениот уред во кој ќе ги најдете и оригиналните технички податоци за системите на WABCО и HALDEX…

Како резултат на тоа, купувањето на дијагностичкиот уред W-Easy и претплатата на софтверскиот пакет, добивате три врвни уреди за целосна дијагностика во вашиот сервис.

Со новиот лизинг, во соработка со Sparkasse Leasing, за само :94 евра месечнo!

Пресметката е направена за лизинг со учество 30% од нето вредноста + 36 месечни рати

Повеќе информации за уредот на WABCO WURTH ќе најдете на следниот линк.

Системи, знаења и вештини, достапни за сите!

Тел. 071 30 777 8

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...