Ворен Бафет – Колку е важна врвната услуга во бизнисот

59

Варен Бафет, најголемиот финансиски инвеститор, чие богатство се проценува на околу 100 милијарди долари, низ два примери од реалниот живот, ја раскажува приказната за две компании чии основачи, врвни претприемачи, со минимални вложувања, но силна посветеност и неуморна работа, успеале да остварат врвни резултати во својата дејност. А заеднички именител на двете бизнис приказни е максималната посветеност на основачите да им испорачаат на своите клиенти врвна услуга и незаборавно искуство.