Виртуелна DJ журка на Opel

71

Во чест на лансирањето на својот нов SUV, Opel на своите фанови им подари една виртуелна журка со познати европски ди џеи, а забавата го носеше името – “Less Normal Experience”.

Целиот сет, можете да го погледнете во видеото.