VIP лаунџ салон на Lamborghini во Њујорк

122

Во овој супер луксузен VIP лаунџ на Lamborghini сместен во Менхетн, ЊуЈорк, можете да влезете и уживате само со покана.

Во овој супер луксузен VIP лаунџ на Lamborghini сместен во Менхетн, ЊуЈорк, можете да влезете и уживате само со покана.

На два спрата и околу 500 метри квадратни, пробраните ќе можат да уживаат и да ги видат најновите и непокажани автомобили на Lamborghini, да уживаат во Италијанската кујна и кафе.

Пријателите на Италијанскиот бренд на ова место ќе може да организираат приватни и деловни состаноци и презентации.

Внатре, речиси се’ е автентично и Италијанско, од луксузниот мебел, до менито во кујната. При посетата на центарот имате можност и самостојно да го дизајнирате вашето Lambo.

Првиот модел кој ќе биде изложен премиерно во новиот лаунџ простор е Huracán Super Trofeo Omologata (STO) со 630 коњски сили.

На располагање на посетителите им стои и консиерж, кој ќе се погрижи искуството да биде уште понезаборавно.

Реклама