05/10/2022
spot_img
домаАвто ВестиUSAG влегува на пазарот во Македонија

USAG влегува на пазарот во Македонија

Италијанската компанија USAG, дел од групацијата Stanley Black & Decker, влегува на пазарот во Македонија, преку компанијата ГББ дооел Скопје.

Според информациите од производителот, деталите ќе бидат официјализирани набргу, а алатите (рачни и пневматски алати) со врвен квалитет ќе бидат достапни во нашата земја од 01 Јануари 2022 година.

За дел од палетата на USAG, која е веќе достапна за порачка – можете да се информирате во e-store/от на ГББ, на следниот линк.

Особено интересни за нашите сервисери во Македонија, ќе бидат :

  • количките за алат со и без сетови на внимателно избрани алатки за одржување и сервис на возила,
  • специјалните алати за замена на ребрести каиши за голем број на возила и модели,
  • алатот за демонтажа на амортизери,
  • алат за безбедно работење на хибридни и електрични возила,
  • пневматските одвртувачи, крцкалки, брусилки…
  • легендарните сервисни продукти на USAG
- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...