Јурген Клоп на светската премиера на новата OPEL ASTRA

113

Харизматичниот Германски стратег на клупата на Ливерпул, кој е бренд амбасадoр на OPEL повеќе од 9 години, се обрати на Светската премиера на новата генерација на Opel Astra.

Погледнете го видеото.