05/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисУред за сервисирање клими - 1.950 евра!

Уред за сервисирање клими – 1.950 евра!

ГББ дооел Скопје и WABCO WURTH, подготвија специјален уред / со специјална цена за нашиот пазар.

Се работи за целосно автоматската машина за сервисирање на клима уреди за патнички, товарни возила, градежна и земјоделска механизација.

Базичната верзија на уредот – WABCO WURTH Coolius A05, е произведена во Европската Унија и можете да го набавите за неповторлива цена од само 1.950 евра + ддв.

Уредот е целосно автоматизиран и може да се користи на разладната течност R123a.

Дизајнот е едноставен и лесен за користење. Вкупната тежина е 65 килограми, а резервоарот за разладна течност – 12 кг.

Овој уред, базичен во понудата на автоматски машини за сервисирање на клима уреди во палетата на WABCO WURTH е идеално скроен за пазари чувствителни на цени, како што е нашиот.

Понудата се однесува на ограничен број машини од овој тип.

Проспектот и деталите за Coolius A05, можете да ги најдете на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...