ТPMS Quick Fit Сензори на BOSCH, во Македонија

14

Специјалните универзални Quick Fit Сензори на BOSCH, за контрола на притисокот во пневматиците (гумите) сега можете да ги набавите во Македонија, во фирмата GBB Group од Скопје.

Сензорите го мерат притисокот во гумите и го пренесуваат до контролната единица преку радио врска.

Со само 4 артикли во понудата, Quick Fit сензорите на BOSCH одговараат на околу 90% од возниот парк и во нашата земја, што ги прави идеален додаток во секој вулканизерски сервис во нашата земја.

Дополнително, со уредот TPA300, кој е достапен во GBB Group, можете брзо, лесно и едноставно да ги програмирате (конфигурирате) TPMS сензорите.

Реклама