TEXTAR ве чести онлајн каталог за кочници

41

TEXTAR (дел од Групацијата TMD Friction) е еден од најпознатите светски премиум производители на сопирачки (плочки и дискови) за возила.

Само минатата година, Textar (TMD Friction) на пазарот лансирал 193 нови производи, од кои дури 36 продукти биле за првпат креирани за прво вградување во нови модели на возила.

Ако се прашувате како да дојдете до вистинските делови од системот за сопирање, за вашите возила, без оглед дали сте професионалец (сервис или специјализирана продавница) или сакате сами да ги набавите деловите за вашите возила, а притоа го преферирате Textar… компанијата ви го нуди онлајн решението Brakebook.

Во него, како и во повеќето онлајн каталози за резервни делови, можете да ги внесете спецификите за вашето возило и да ги добиете оригиналните каталошки броеви на Теxtar.

Повеќе на следниот линк.

Реклама