01/10/2022
spot_img
домаOпремаСтудио за 200 долари

Студио за 200 долари

Пандемијата не затвори дома.

Менаџерите, вработените, клиентите, пријателите… работат од дома и комуницираат на zoom, webex или некоја друга слична апликација.

Секојдневно сме бомбардирани со состаноци, обуки, тренинзи, вебинари.

Станаа ултра популарни и видео материјалите кои секојдневно се објавуваат на youtube и социјалните мрежи. А со некои од нив и сериозно се заработува.

Која и да е намената, ова ново “задолжително” секојдневно користење на лап топот можете да го направите и забавно, впечатливо и поефектно.

Наместо да ги користите слабите вградени камери и микрофони во вашиот лап топ, Logitech и Blue Yeti Nano, направија одличен пакет кој чини околу 200 долари и со кој можете да изгледате добро (со UHD) резолуција со 1080 пиксели и да звучите совршено.

За повеќе информации, посетете ја страната на Logitech на линкот.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...