Специјална Nevera за Мате Римац

12

Најпознатиот Хрватски претприемач, Мате Римац, сопственик на компанијата за електрични автомобили RIMAC се пофали со специјално персонализирана Nevera.

Aвтомобилот со регистерска табличка ZG MAGLA, има неколку елементи специјално направени за Мате, како што се Хрватското знаме на ретровизорите, специјално направеното совозачко црвено седиште, на кое е извезена ознаката К8 (по името на неговата сопруга Катерина) додека на возачкото седиште, црно по боја, е извезена ознаката М8.

Реклама