Сет за поправка на шофершајбни

100

LIQUI MOLY сет за поправка на мали оштетувања на ветробранските стакла…

Поправете ги лесно малите *зуцки” пред да се рашират и да ја пукнат шофершајбната!

Универзален кит за поправка на стакла кај автомобили, камиони и автобуси…

GBB Group

Тел. 070 35 88 06

Реклама