01/10/2022
spot_img

ТОП ВЕСТИ

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално балансирана комбинација на цената и...

Oд уредникот

- Реклама -spot_img

Бизнис совети

Најново

Софтвер

Следете не

1,360фановидопаѓања
0претплатницисе претплатите

Тренинзи

Вести
Најнови

Машини за сервис на клима уреди од BOSCH

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално...

Нова генерација машини за менување масло на автоматски менувачи

Професионалната компанија за масла ја претставува последната генерација на успешното решение за сервисни работилници – Gear Tronic III Пред само неколку години, промената на масло...

И “АSTRA MS – All Car Service”, користи AUTODATA

Во групата на премиум сервиси кои ја користат најдобрата датабаза на технички податоци за мултибренд сервиси, се вклучи и Астра МС. Станува збор за мултибренд...

Високи цени за горивото? Како можете да заштедите?

LIQUI MOLY може да го заштеди вашиот домашен буџет Сегашните цени на бензинските пумпи може да ви ги насолзат очите. Нема што да се прави...

WABCO-WURTH дијагностиката за 94 евра месечно!

WABCO-WURTH, е универзален дијагностички уред за речиси сите камиони и автобуси на пазарот. Покрај универзалната, мултибренд дијагностика на моторот, WABCO WURTH е и единствениот уред...

Сервисна опрема

- Link -spot_img

Делови и опрема

Не пропуштајте

Вести, информации и промоции од нашите партнери.

- Спонзорирано -spot_img

Наши експерти

Експерти
Авто

Машини за сервис на клима уреди од BOSCH

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално балансирана комбинација на цената и...

Нова генерација машини за менување масло на автоматски менувачи

Професионалната компанија за масла ја претставува последната генерација на успешното решение за сервисни работилници – Gear Tronic III Пред само неколку години, промената на масло...

И “АSTRA MS – All Car Service”, користи AUTODATA

Во групата на премиум сервиси кои ја користат најдобрата датабаза на технички податоци за мултибренд сервиси, се вклучи и Астра МС. Станува збор за мултибренд...

Високи цени за горивото? Како можете да заштедите?

LIQUI MOLY може да го заштеди вашиот домашен буџет Сегашните цени на бензинските пумпи може да ви ги насолзат очите. Нема што да се прави...

Акции и промоции

- Link -spot_img

Софтвер и технологии