01/12/2022
spot_img
домаАвто ЕкспертиПрвиот BOSCH Тренинг во Скопје

Првиот BOSCH Тренинг во Скопје

BOSCH Тренинг за Авто Дијагностика!

За прв пат во Македонија!

Во два тренинг дена, со теоретски и практичен дел, следете ја обуката на сертифицираниот BOSCH Тренер од странство.

  • Основни карактеристики и функции на дијагностичките уреди на BOSCH (КТS) и софтверот ESI Tronic 2.0
  • Инсталација, лиценцирање и активација
  • CAS функција
  • Користење на вградениот осцилоскоп
  • Практична работа и вежби

Тренингот е организиран од #GBBGroup а ќе се одржи од 18-19.10.2022 во новиот BOSCH Car Service во Скопје : Астра МС

Информации и резервации на термин на тел : 071 30 777 8

Бројот на места е крајно ограничен!

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...