30/09/2022
spot_img
домаАвто МакедонијаПромотивна цена на машината за автоматски менувачи

Промотивна цена на машината за автоматски менувачи

ГББ дооел Скопје, партнер на Италијанската компанија SPIN на своите клиенти им ја понуди специјалната полуавтоматска сервисна станица за автоматски менувачи (АTF Start).

Maшината е исклучително едноставна за управување, има кoмандна табла со само 4 копчиња и графички дисплеј од 240×64.

Со можност за мерење на притисокот на масло и проѕирни црева преку кои може да се следи протокот на масло.

Со сет на прскалки и адаптери за Европски и Азиски модели на возила со автоматски менувач.

Moже да работи во рачен или автоматски мод, со специјална софтверска поддршка и можност за редовно апдејтирање со нови модели.

Машината има и повеќејазична платформа со можност за избор на 22 различни јазици.

A повеќе информации и понуда, можете да добиете во ГББ на тел. 071 30 777 8, или на e-mail: info@gbb.mk

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...