01/12/2022
spot_img
домаАвто ВестиПромоција на уредот BOSCH DAS 3000 во Софија

Промоција на уредот BOSCH DAS 3000 во Софија

BOSCH и GBB Group Ве канат на специјалната промoција на уредот DAS 3000!

Со уредот се врши прецизно компјутерски водено калибрирање на сензорите од напредните системи за асистенција на возачот.

DAS 3000 S20 – врши прецизно калибрирање на радарот и предната камера.

Уредот во комбинација со дијагностичкиот скенер и софтверската поддршка – Esi Tronic 2.0, ќе ви помогне во сервисот да ги калибрирате – Active Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW) и Lane Assistance system (LDW/LKA).

Промоцијата се одржува во Софија, на 04.11.2022 година

Задолжително резервирање на место (поради крајно ограничен број на присутни) на :

тел. 071 30 777 8

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...