Практичен канистер за масло од LIQUI MOLY

72

Ако имате сервисна работилница или практикувате сами да си менувате моторно масло на вашето возило или моторцикл во гаража, LIQUI MOLY ви го нуди овој практичен канистер за масло.

Со димензии – 57 x 32 x 13 cm, во пластичниот канистер можете да го соберете, складирате, а потоа и да се ослободите од старото масло со капацитет од 10 литри.

Употребата е крајно едноставна. Канистерот поставете го со отворено (одвртено) капаче под штопната за масло, а откако под дејство на гравитацијата маслото ќе истече од резервоарот, затворете (завртете) го повторно капачето и можете да го транспортирате отпадното масло до местото во кое ќе го депонирате истото.

Овој канистер можете да го порачате на следниот линк.

Реклама