01/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисПолначи на струја за електрични возила

Полначи на струја за електрични возила

Прогресот на еколошките, електрични автомобили во нашата земја сериозно заостанува зад прогресот во другите земји. LEKTRICO со своите едноставни, квалитетни и модерни полначи на струја настојува да влијае на развој на инфраструктурата (мрежата) на полначи и да го забрза развојот на оваа технологија.

Полначите Тип 2 на LEKTRICO се идеални за вашиот дом, компанија, институција, дилерство…

Полначи за дома

Инсталирајте едно од расположливите решенија на LEKTRICO за индивидуална употреба и од удобноста на вашиот дом и гаража, брзо, ефтино и безгрижно полнете ја батеријата на вашиот автомобил со полначите Тип 2. 

Полначите на LEKTRICO се произведени во Романија, Европска Унија.

Полначи за вашиот бизнис

Државните институции и приватни компании (трговски центри, хотели, ресторани, приватни паркинзи, катни гаражи, бензински пумпи…) имаат можност да се издвојат во џунглата, стекнат конкурентски предности и привлечат нови, модерни и еколошки свесни клиенти. Дополнително, полнењето на струја може да биде и дополнителен извор на средства за овие организации.

Ако пак имате компанија во која планирате да набавите флота на електрични возила (со која ќе ги замените бензинските и дизел автомобили), полначите на LEКTRIСO се идеално логистичко решение за вашиот возен парк.

И модерните дилерства и сервиси, кои ги промовираат и продаваат електричните автомобили се идеално место за модните технолошки решенија на LEKTRICO.

Модерни во секој поглед

Функцијата (полнење на батериите на електричните автомобили) е секако најважна.

Но во LEKTRICO, функцијата оди чекор до чекор со модерниот дизајн. На елегантниот панел во црна боја (кој може да се фиксира за ѕидот или на посебен стобен држач), се менува бојата на стилскиот “плус”. Зелена боја – слободно, Сина – конектирано, Бела – се полни, Виолетова – потребно е одобрување, Црвена – грешка.

Капацитет на полначите

Во палетата на LEKTRICO, можете да изберете полначи со капацитет од 7,4 kw (Lektri.co), 22 kw (Joy 2.0), 43 kw (Ava 2.0), 50 kw (One).

За повеќе информации и консултации со кои би го избрале најдоброто решение, Ви стоиме на комплетно располагање.

Повеќе за полначите на струја LEKTRICO на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...