Нови акции за дилерите на LIQUI MOLY

381

За подобар старт на новата година, Ликви Моли Македонија на своите партнери во државата (дилери, сервиси и продавници) им подготви ПРОМОТИВНА комерцијална акција.

За секоја канта од 5 литри, полусинтетичко и синтетичко масло – Гратис адитив за гориво

За секое порачано буре моторно масло, од 60 литри, добивате ГРАТИС – 12 чистачи на сопирачки и делови.

Количините се ограничени, а гратисите на располагање до исцрпување на залихите.

Информации на тел. 071 30 777 8, 070 400 953