Нов веб сајт на Continental

52
Laptop with blank screen on white background - Clipping path

Continental Commercial Vehicles & Aftermarket објави нова веб страна во која се вклучени сите заменски делови, дијагностичка опрема и решенија (системи) за специјални возила.

На новата веб страна continentalaftermarket.com можете да ги најдете информациите за сите резервни делови, опрема, тренинзи… а како особено практичен се истакнува и сајтот за резервни делови изграден на платформата на TecAlliance.