Најдобрата филмувана трка со автомобили

36

Филмот е Ронин, снимен во 1999 година, со Роберт де Ниро и Жан Рено во главните улоги.

А ова е веројатно една од најдобро снимените потери (трки) со автомобили во урбана средина.

Се согласувате?