01/10/2022
spot_img
домаАвто ВестиМашини за сервис на клима уреди од BOSCH

Машини за сервис на клима уреди од BOSCH

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално балансирана комбинација на цената и квалитетот.

Од основните модели до врвната машина на BOSCH, уредите за сервис на клима уреди се одлична алатка и извор на приход во вашиот сервис.

Една од нив е и машината за сервис на клима уреди ACS 553, која е наменета за автомобили со  R134a и прецизно и со леснотија ги врши работите на – извлекување, рециклирање и додавање на фреон.

ACS 553 е проектиран и разработен специјално како еден од уредите на BOSCH со најатрактивна цена. Тој е автоматски и лесен за поддршка, штеди време и ја зголемува ефективноста на сервисот.

Можете да изберете и варијанта на ACS 553 со принтер, а другите дополнителни опции се сет за миење и комплет за Wi-Fi конекција.

Повеќе, за машините на BOSCH за сервисирање на клима уреди можете да најдете на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...