30/05/2024
spot_img
- Реклама -

СТАРТ АП

Британскиот бренд за чевли и високи кондури, со препознатлив златен шав, Dr Martens, минатата година прокнижи сериозен пад на профитабилноста од 43%. Падот главно е...
Безбедносните структури во Европската Унија, сериозно ги разгледуваат последните наоди и информации според кои Руските служби подготвуваат и веќе наголемо изведуваат диверзантски акции на...
За момент пријатно не изненади брзата реакција на институциите. Кога се отвори импровизираниот луна парк во Карпош, прв се огласи Град Скопје, кој изјави дека...

ДОБРА ИДЕЈА

Dr Martens со план за ублажување на падот на профитабилноста

Британскиот бренд за чевли и високи кондури, со препознатлив златен шав, Dr Martens, минатата година прокнижи сериозен пад на профитабилноста од 43%. Падот главно е...

Европа под Руска закана од диверзии

Безбедносните структури во Европската Унија, сериозно ги разгледуваат последните наоди и информации според кои Руските служби подготвуваат и веќе наголемо изведуваат диверзантски акции на...

Башибозукот продолжува. Луна паркот си работи

За момент пријатно не изненади брзата реакција на институциите. Кога се отвори импровизираниот луна парк во Карпош, прв се огласи Град Скопје, кој изјави дека...

Стефан Богоев, ги искара сопартијците

Стефан Богоев, директорот на Царина и висок функционер во СДСМ, им упати сериозна критика на своите сопартијци, за нивната пасивност во текот на вчерашната...

Африм Гаши, нов претседател на Собранието

На вчерашната седница на Собранието на Македонија, се конституира новиот собраниски состав. За нов претседател на Собранието е избран Африм Гаши, со 76 гласа за...
1,360фановидопаѓање
21,800претплатнициПретплатете се

НАШИТЕ БИЗНИС ХЕРОИ

ФРАНШИЗА

- Advertisement -

Dr Martens со план за ублажување на падот на профитабилноста

Британскиот бренд за чевли и високи кондури, со препознатлив златен шав, Dr Martens, минатата година прокнижи сериозен пад на профитабилноста од 43%. Падот главно е...

Европа под Руска закана од диверзии

Безбедносните структури во Европската Унија, сериозно ги разгледуваат последните наоди и информации според кои Руските служби подготвуваат и веќе наголемо изведуваат диверзантски акции на...

Башибозукот продолжува. Луна паркот си работи

За момент пријатно не изненади брзата реакција на институциите. Кога се отвори импровизираниот луна парк во Карпош, прв се огласи Град Скопје, кој изјави дека...

Стефан Богоев, ги искара сопартијците

Стефан Богоев, директорот на Царина и висок функционер во СДСМ, им упати сериозна критика на своите сопартијци, за нивната пасивност во текот на вчерашната...

Африм Гаши, нов претседател на Собранието

На вчерашната седница на Собранието на Македонија, се конституира новиот собраниски состав. За нов претседател на Собранието е избран Африм Гаши, со 76 гласа за...
- Реклама -