LIQUI MOLY Повторно на врвот во Германија

204

Германскиот производител на моторни масла LIQUI MOLY, повторно, 14 години по ред се закити со наградата “Best Brand” во анкетата спроведена меѓу читателите на највлијателните списанија за автомобили во Германија.

Во списанието Auto Zeitung, LIQUI MOLY беше изгласан за Најдобар бренд во својата класа на подмачкувачи (Моторни масла), а го освои и второто место во категоријата на производи за нега на возилата.

Погледнете со какви се признанија се стекна брендот во последните 14 години :

Производите на LIQUI MOLY моѓжете да ги порачате на Веб шопот на Ауто Тренд, на следниот линк.

Реклама