01/10/2022
spot_img
домаАвто ВестиLIQUI MOLY – Бензински Пумпи

LIQUI MOLY – Бензински Пумпи

Новиот дитрибутер на LIQUI MOLY за Македонија, ја отвара можноста во нашата земја за развој на специјален лиценциран ланец на бензински пумпи кои може да ги носат заштитните бои и лого на Германскиот супербренд.

Што добиваат бензинските пумпи, со потпишување на договорот за соработка со LIQUI MOLY?

  • Moжност да ја брендираат својата пумпа во боите и логото на LIQUI MOLY, бренд со планетарна популарност, кој ќе им донесе лесна препознатливост на пазарот и привлече повеќе клиенти.
  • Можност да ги продаваат – моторните масла, адитиви и препарати на LIQUI MOLY во својата продавница,
  • Дополнителен екстра попуст на набавните цени,
  • Повремени, специјално скроени продажни промоции и кампањи…

За да може да се идентификуваат со логото и боите на LIQUI MOLY, пумпите добиваат и дополнителна можност.

  • Додавање на адитиви за подобар квалитет и функционалност на горивото.

Во палетата на LIQUI MOLY, можете да најдете неколку исклучително квалитетни, концентрирани адитиви со чие додавање во резервоарите за гориво, значително се подобрува квалитетот на горивото, со минимално влијание на цената на горивото.

Адитивите се пакувани во буриња и истите сами се мешаат со горивото.

Клиентите веднаш ќе го почувствуваат подобриот квалитет на горивото, и ќе им помогне на бензинските пумпи да создадат и да одржуваат богата база на лојални клиенти.

Во брендираните бензински пумпи, во резервоарите за гориво најчесто се додава адитивот :

DIESEL ADDITIVE K GREEN

Aдитив за дизел гориво, тестиран и применлив кај сите дизел возила, особено за патнички и комерцијални возила. Го подобрува квалитетот на горивото во резервоарите. Најчесто се користи во бензински пумпи или резервоари за гориво во транспортни компании. Спречува појава на дефекти во подрачја во кои дизелот е со среден или слаб квалитет.

Адитивот помага да се подигне кетанскиот број, се подобруваат својствата на стартување при студен мотор, се намалува дизелското тропање во моторот и гарантира поголема моќност на моторот. Дизелот го чисти и одржува целиот систем за гориво. Адитивот Diesel Additive K Green, доаѓа во буре, директно се додава во резервоарите за гориво и се меша во пропорција 1:1000, што значи дека едно пакување (буре од 205 литри е доволно за 205.000 дизел гориво).

Во LIQUI MOLY постои и специјален адитив за подобрување на бензинското гориво.

За повеќе информации, можете да ги побарате луѓето од LIQUI MOLY Македонија, на Тел. 071 30 777 8

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...