LIDL го купи објектот од Скопски Пазар

40

Она што подолго време се шпекулираше, се случи. LIDL го купи малопродажниот објект во Скопје, во кој некогаш беше сместен Bricolage, oд сопственикот – Скопски Пазар за 9,5 милиони евра.

Очекуваме дополнителни информации за динамиката со која ќе оди отварањето на овој објект во главниот град.

Реклама