И “АSTRA MS – All Car Service”, користи AUTODATA

212

Во групата на премиум сервиси кои ја користат најдобрата датабаза на технички податоци за мултибренд сервиси, се вклучи и Астра МС.

Станува збор за мултибренд сервисот од Скопје, лоциран во населбата Бутел.

Некогаш специјализирани за возилата на OPEL, луѓето од Астра МС решија да ја прошират својата понуда и да понудат врвно одржување и сервисирање на возила од сите марки и модели.

За таа цел, а имајќи ја предвид комплексноста на новте возила и новите системи и технологии вградени во нив, луѓето од Астра МС решија да ја комплетираат својата база на знаења и податоци, со онлајн базата на Аutodata.

Повеќе информации за услугите на Астра МС можете да најдете на нивната фејсбук страна, на следниот линк.