01/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисHELLA со нов онлајн каталог

HELLA со нов онлајн каталог

Производителите на резервни делови и опрема, активно влегуваат во ерата на дигитализација.

Меѓу нив и HELLA, еден од најпознатите германски производители на светла, прекинувачи, кабли, релеи… неодамна лансираше нов онлајн каталог.

Во него се вметнати (и редовно се апдејтираат) сите податоци од афтермаркет сферата.

Со новиот онлајн каталог, повеќе немате потреба да ги вртите гломазните хартиени каталози, изјави Јорг Хајнес, директорот на маркетинг на HELLA.

Онлајн каталогот е бесплатен и ќе им заштеди многу време и енергија на сервисите, дистрибутерите и продазвниците за резервни делови.

Каталогот можете да го најдете на следниот линк.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...