Голема промоција на премиум рачниот и пневматски алат USAG

153

За почетокот на својата соработка со Италијанските премиум алати USAG, увозникот и дистрибутер за Македонија – GBB Скопје, обезбеди одлични цени и попусти.

Рачниот и пневматски алат, на Италијанскиот бренд кој постои од далечната 1926 година,а сега е дел од Мултинационалната Групација Stanley Black & Decker Inc. можете да го добиете со промотивен опуст од 10 до 30%.

Комплетната промо понуда на USAG можете да ја најдете на e-store от на GBB Скопје на следниот линк.

Дополнително, погледнете дел од легендарните алати и инструменти на USAG.

Колички за алат

Алат за замена на филтри

Сет алатки за електрични и хибридни возила

Алатка за сервис на амортизери

Сет алатки за одвртување штрафови на тркала

Пневматки алатки