Филтрите на PURFLUX во понудата на Ауто Тренд

132

Ауто Тренд е новиот увозник и дистрибутер на филтри за возила (филтри за масло, воздух, кабина, гориво) од производителот PURFLUX (дел од Групацијата SOGEFI).

Филтрите на Purflux се оригинални делови (првовградување) во голем број на возила во светот.

Набавете ги по конкурентни цени и услови, а ако сте професионалец (продавница или сервис) – побарајте специјални услови од Ауто Тренд.

Реклама