Eксклузивна мини подморница

165

Компанијата U Boat Worx, на богатите луѓе желни за авантура им ја даде совршената играчка – мини подморница со која може да ги истражуваат морските и океански длабочини.

Со џебните подморници на U Boat Worx се разбира нема да можете да стигнете до најдлабоката точка на планетата, но предвидениот капацитет од 100 до 1000 метри под морската површина е сосема пристоен и атрактивен за авантуристите. На длабочина од 500 до 3000 метри можете да видите се и сешто во длабочините на морето.

Риби, ајкули, китови, огромни корални гребени, потопени Шпански галии, октоподи и џиновски лигњи. Компанијата произведува два модели на овие мали подморници кои го носат името C-Resercher, Cruise-Sub, Super Yacht Sub,C-Explorer или Nemo.

C-Researcher подморница на U-Boat Worx

Малите подморници доаѓаат во повеќе изведби и дизајни и најчесто се состојат од тело и стаклена сферична купола од која може непречено да се набљудува подводниот свет.

Колку чини ова задоволство? За да уживате во авантурите со C-Quester за три лица треба да изброите околу 850.000 евра!