01/10/2022
spot_img
домаАвто бизнисДијагностиката на BOSCH, најдобар асистент во Вашиот сервис

Дијагностиката на BOSCH, најдобар асистент во Вашиот сервис

Во автомобилската индустрија секојдневно се појавуваат нови автомобили и модели, кои имаат комплексни системи и резервни делови. Од тие причини, сервисните работилници кои сакаат да ги одржуваат и сервисираат возилата, немаат избор.  Потребен им е пристап до нови знаења, вештини, алатки и инструменти.

ECU уредите за дијагностика и софтверот  ESI[tronic] на BOSCH се најдоброто решение за новите мултибренд сервисни работилници. ТУредите на BOSCH сеуште претставуваат синоним за најквалитетната дијагностичка опрема и софтвер на Европскиот и светски автомобилски пазар.

BOSCH KTS 560

Во палетата на дијагностички уреди на BOSCH како најдобра комбинација на вредноста за вложените средства се издвојува уредот – KTS 560.

KTS 560 дијагностичкиот модул ќе ги забрза вашите операции во сервисот, ќе ја подобри точноста на дијагностиката и ќе го зголемат вашиот потенцијал.

Модулот е напреден, комплетно комплементарниот PassThru интерфејс ви овозможува лесно репрограмирање на фабричкиот софтвер на возилото, ви дава можност да вршите паралелна дијагностика – модулот може да комуницира со три CAN и K-Line интерфејси симултано – што значи побрз и попродуктивен аутпут.

Партнер на BOSCH за сервисната опрема во Македонија е фирмата ГББ дооел Скопје.

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...