Целосно застаклен лифт за врвно доживување

74

Сте се запрашале ли некогаш како би изгледало да се возите во комплетно застаклен лифт, на некој од највисоките облакодери во Њујорк?

Ова наскоро станува реалност…

Се очекува лифтовите во зградата One Vanderbilt Tower, да ги измамуваат воздишките на туристите, качувајќи се до висина од 369 метри и притоа давајќи целосен поглед и видик на Менхетн.

Покрај стаклените лифтови, во кулата ќе има и специјална набљудувачка платформа со ресторани и кафулиња за целосно уживање на туристите.