Браво за Урбано Скопје!

65

Студиото Break a Leg, направи супер урбано клипче од флеш мобот, во чест на меѓународниот ден на танцот 2024 година. Погледнете како изгледа овој масовен перформанс на момците и девојките од Break a leg, на секогаш популарната Can’t Touch This.

Реклама