Брајан Трејси зборува за продажбата

23

Светски познатиот бизнис автор и презентер Брајан Трејси, пред својата публика, во 2012 година дава одличен осврт на продажбата, кој е актуелен и во денешни услови.

Погледнете го видеото.

Реклама