Брајан Трејси – 10 вештини на најуспешните луѓе

76

Во ова популарно видео, претприемачот, автор и бизнис консултант Брајан Трејси, зборува за основните 10 точки кои ги поседуваат успешните луѓе.

Одлични 20 минути, со премиум совети – на кои вештини мора да работите, ако сакате да размислувате и работите како најуспешните луѓе во светот.