Божиќна магија во Европа

67

Додека нашите плоштади, во пресрет на Новогодишните и Божиќни празници зјаат празни и тажни, а градоначалниците се натпреваруваат за поени во јавноста преку наводни штедења на пари и струја, Европа повторно пулсира во ритамот на празничната магија.

Погледнете ги најубаво украсените плоштади на стариот континент…

Виена

Берлин

Келн

Прага

Лисабон

Франкфурт

Брисел