01/12/2022
spot_img
домаАвто ЕкспертиBosch лансира уред за програмирање на TPMS сензори

Bosch лансира уред за програмирање на TPMS сензори

Германскиот супер бренд BOSCH, го лансира уредот TPA 300 кој е специјално развиен за универзалните сензори за контрола на притисокот во гумите (TPMS).
Уредот покрива и може да се користи на околу 95% од возилата на пазарот.
Со него може да се програмираат преку 20 различни брендови на универзални сензори.


Преку wireless транмисија, TPMS податоците се прикажуваат директно на сопствениот екран од 2,8 инчи.
Работата е лесна и едноставна а програмирањето на сензорите брзо и рецизно. Редовно се врши апдејт на софтверот и функциите, возилата и покривањето на сензорите што гарантира дека вашиот сервисот секогаш ќе биде во тек со новините и ќе обезбедува точна услуга за клиентите.

Препознавање со OBD II модул е можно кај одредени Азиски модели како што се – Toyota, Hyundai, Nissan итн.
ОBD II модулот е достаен како дополнителна опрема, а како алтернатива може да се користи ESI Tronic 2.0 Online софтверот.
Работата се изведува лесно и практично – чекор по чекор.
Можни се – активација, читање и клонирање на податоците од TPMS
Уредот е компатибилен со околу 95% од возилата на пазарот.

За повеќе информации – обратете ни се на тел. 071 30 777 8

- Реклама -spot_img

Најнови содржини

- Реклама -spot_img

Најпопуларно

Неговото височество Golf GTI

0
И статистиката и емоциите, јасно покажуваат кој е најпродаваниот и најпосакуваниот модел на тркала на Европскиот континент. Легендарниот Golf, креиран во дизајнерскиот центар на брендот...

Златното момче на Хрватска. Балканскиот Елон Маск

0
Со само 33 години, роден е на 12 февруари 1988 година во Ливно, Босна и Херцеговина, Хрватот Мате Римац го живее својот сон. Тој веќе...

Пристигнуваат ли новите гуми без воздух?

0
Гуми кои нема да мора да ги пумпате со воздух. Гуми кои нема да се оштетуваат при контакт со ивичникот на тротоарот. Гуми кои нема да...

Аutodata влегува во наставниот процес во Македонија

0
Врвниот менаџмент на Автосообраќајниот училишен центар “Боро Петрушевски” од Скопје, продолжува со имплементација на иновативни проекти, кои имаат за цел да го унапредат и...

Kако да се заштитите од кражба на автомобилот?

0
Направената анализа на Националната Канцеларија за статистика на Англија и Велс, врз база на прибраните и обработени податоци за криминалните дејствија, презентираше неколку...