Бесплатна апликација – кое масло одговара на вашето возило

99

Ако не сте сигурни кое моторно масло и во која количина е соодветно на вашето возило, LIQUI MOLY ви го нуди Бесплатниот OIL GUIDE. Во апликацијата, со наведување на поизводителот и моделот на вашето возило, добивате точни податоци за тоа :

  • Кое моторно масло на LIQUI MOLY одговара на вашето возило
  • Во која количина

Дополнително, во истата апликациј можете да најдете спецификација и за останатите течности кои ги произведува LIQUI MOLY – масла за менувач, хидроулични масла, антифриз…

На тој начин брзо, лесно и бесплатно можете да го утврдите маслото и течноста кои се соодветни и најдобри за вашето возило.

Апликацијата ја користат илјадници клиенти, како и професионални партнери – сервиси и специјализирани продавници за моторни масла и течности.

Апликацијата можете да ја најдете на следниот линк.

Реклама