Аudi го претстави концептот grandsphere

34

Германскиот премиум бренд – Audi го претстави своето следно поглавје на луксузно возење : новиот Audi grandsphere концепт.

Концептниот автомобил ги комбинира комфорното возење и спортскиот изглед, а за деталите на дизајнот погледнете го видеото во прилог.