Акумулатори во Ауто Тренд

50

Ауто Тренд на своите клиенти им ги нуди и акумулаторите од палетата на Тopla (со 30 месечна гаранција за патнички возила) и EXIDE (како премиум бренд од оваа категорија).

Покрај конкурентните цени, клиентите може во Ауто Тренд да добијат и специјален еко-попуст, ако го донесат и својот стар акумулатор кој подоцна се дава на специјализирана фирма за менаџирање на отпадот со батерии.

Во продолжение дел од понудата на акумулатори во Ауто Тренд, актуелна во моментот на изготвување на постот.